Δολοφονια Γαλατσι - Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη / Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την . Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι.

Στυγνή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της δευτέρας (06/12) στην περιοχή της λαμπρινής στο γαλάτσι. Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη
Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη from thecaller.gr
Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, . Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα . Σοκάρει η μαφιόζικη εκτέλεση στο γαλάτσι, όπου ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γυμναστήριο. Νεκρός είναι ένας άνδρας 40 ετών, από πυρά που δέχθηκε έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι.

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, . Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο. Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Δολοφονία άνδρα έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Νεκρός είναι ένας άνδρας 40 ετών, από πυρά που δέχθηκε έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την . Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, . Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον . Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Στυγνή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της δευτέρας (06/12) στην περιοχή της λαμπρινής στο γαλάτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Δολοφονία άνδρα έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, .

Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη
Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη from thecaller.gr
Δολοφονία άνδρα έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, . Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Νεκρός είναι ένας άνδρας 40 ετών, από πυρά που δέχθηκε έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την .

Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον .

Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, . Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο. Σοκάρει η μαφιόζικη εκτέλεση στο γαλάτσι, όπου ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γυμναστήριο. Δολοφονία άνδρα έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την . Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα . Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, .

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα . Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, . Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι.

Στυγνή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της δευτέρας (06/12) στην περιοχή της λαμπρινής στο γαλάτσι. Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη
Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη from thecaller.gr
Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Στυγνή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της δευτέρας (06/12) στην περιοχή της λαμπρινής στο γαλάτσι. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, . Νεκρός είναι ένας άνδρας 40 ετών, από πυρά που δέχθηκε έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Δολοφονία άνδρα έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι.

Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο.

Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο. Μαφιόζικη εκτέλεση πρώην γνωστού πυγμάχου έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, . Δολοφονία άνδρα έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε 4 σφαίρες έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο περσέας. Μαφιόζικη δολοφονία πριν από λίγο στο γαλάτσι. Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, . Σοκάρει η μαφιόζικη εκτέλεση στο γαλάτσι, όπου ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, την ώρα που έμπαινε στο γυμναστήριο. Το θύμα είχε φιλικές σχέσεις με τον τάσο μπερδέση που είχε . Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Στυγνή δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της δευτέρας (06/12) στην περιοχή της λαμπρινής στο γαλάτσι. Νεκρός είναι ένας άνδρας 40 ετών, από πυρά που δέχθηκε έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι.

Δολοφονια Γαλατσι - Καταδικάστηκαν 6 από τους 9 κατηγορούμενους για τη / Ο θείος του πυγμάχου που έπεσε νεκρός έξω από γυμναστήριο πυγμαχίας στο γαλάτσι, είχε γίνει και εκείνος στόχος μαφιόζικης εκτέλεσης τον .. Νεκρός είναι ένας άνδρας 40 ετών, από πυρά που δέχθηκε έξω από γυμναστήριο στο γαλάτσι. Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων την . Μαφιόζικη δολοφονία 35χρονου πρώην πυγμάχου έξω από γυμναστήριο. Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα, σήμερα το απόγευμα, .